Pappadeaux Snapper Ponchartrain

Pappadeaux Snapper Ponchartrain
Pappadeaux Snapper Ponchartrain ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 769 calorii, 59G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți creveți, apă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pappadeaux Snapper La Grătar, Pappadeaux Languste Bisque, și Pappadeaux Key Lime Pie cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cojile de creveți rezervate, legumele tocate și apa într-un vas mare; se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la 3 căni, aproximativ 30 de minute; se strecoară și se lasă deoparte.Faceți un roux într-o cratiță grea topind 4 linguri de unt până începe să se rumenească.Se amestecă încet în 4 linguri de făină până când amestecul se îngroașă până la o pastă; gatiti pana devine un maro deschis, auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Topiți 1 lingură de unt într-o altă cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează la foc mediu 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați cubul de bouillon zdrobit, sosul de piper și bulionul de creveți.Se amestecă și se lasă să fiarbă.În timp ce stocul fierbe, topiți 1 băț plus 1 1/3 linguri de unt într-o cratiță separată, amestecând, până devine maro auriu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați roux la amestecul de stoc și amestecați pentru a încorpora, apoi fierbeți 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
6
Adăugați untul brun în stoc și bateți până se încorporează și se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Bateți în Madeira până se încorporează.Puneți sosul deoparte și păstrați-l cald în timp ce fileurile de pește se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
MadeiraMadeira
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se amestecă sarea, boiaua, praful de usturoi și cayenne în restul de 2 căni de făină.Înmuiați fileurile de pește în suc de lămâie, apoi în făină condimentată pentru a acoperi.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare încălzită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
File De PeșteFile De Pește
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați fileurile în tigaie și gătiți până se rumenesc și sunt complet fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.În timp ce peștele se gătește, sotează creveții curățați în 1 lingură de unt doar până devin roz (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați creveți și crab în sosul Madeira.Lingură 4 creveți și câteva uncii de sos încălzit peste fileuri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CrabiCrabi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista