Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapid

Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapid
Papillote of Striped Bass cu ierburi și Quick Aioli necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,75 USD per porție. Acest fel principal are 603 de calorii, 43 g de proteine și 41 g de grăsimi per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați biban dungat, gălbenușuri de ou, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este bun. Papillote of Striped Bass cu ierburi și Quick Aioli, Striped Bass en Papillote și Wild Striped Bass en Papillote sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Aranjați 2 rafturi în cuptor la distanță destul de mare unul de celălalt. Peștele învelit cu folie va avea nevoie de puțin spațiu pentru a umfla și a se extinde în timp ce se gătește. Mai bine să rearanjați rafturile cuptorului în timp ce cuptorul nu este încă fierbinte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Coaceți cartofii până se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți o foaie de folie de aproximativ 2 picioare pe o suprafață plană, cu 1/2 din ea atârnând de blat în fața dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe orizontală, pe folie aproape de capătul blatului, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de folie pe ambele părți. Se condimentează partea de carne a peștelui cu sare și piper, după gust, și se stropește cu puțin mărar, pătrunjel și câteva felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Stropiți peste peste aproximativ 2 linguri de ulei. Îndoiți folia înapoi peste pește și pliați părțile laterale ale foliei de două ori. Lăsând puțin aer în pachet, rulați partea superioară a foliei în jos de două ori, adunând partea superioară pentru a face o fereastră, lăsând aproximativ 6 până la 8 inci între pește și vârf. Ar trebui să arate ca un pachet mic, cu toate părțile sigilate. Ar trebui să rămână suficient spațiu în jurul peștelui pentru a permite aburului să se acumuleze pe măsură ce se gătește, creând un plic umflat în jurul peștelui. Repetați cu restul de 3 bucăți de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Pune cateii de usturoi in vasul unui robot de bucatarie si paseaza pana se toaca usturoiul marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați gălbenușurile și pulsați pentru a omogeniza. Când cartoful este complet fiert și încă cald, puneți-l pe o suprafață plană și desfaceți-l pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, însumând aproximativ 3 până la 4 linguri, și adăugați-o în procesor. Puls pentru a combina. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, prin deschiderea din partea de sus, într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Adăugați zahărul și sucul de lămâie și pulsați pentru a se încorpora. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
10
Folosind 2 foi de copt, puneți 2 din plicuri de folie pe fiecare foaie și adăugați puțină apă pe fundul tavii. Această apă va crea abur suplimentar în cuptor pe măsură ce peștele se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Puneți foile de copt pe 2 rafturi ale cuptorului și coaceți, netulburat, până când plicurile încep să se umfle, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și transferați imediat pe 4 farfurii. Pentru a servi, desfaceți folia și stropiți cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Striped Bass funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista