Papillote de bas dungi cu ierburi și aioli rapid
Papillote of Striped Bass cu ierburi și Quick Aioli necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,75 USD per porție. Acest fel principal are 603 de calorii, 43 g de proteine și 41 g de grăsimi per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați biban dungat, gălbenușuri de ou, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este bun. Papillote of Striped Bass cu ierburi și Quick Aioli, Striped Bass en Papillote și Wild Striped Bass en Papillote sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aranjați 2 rafturi în cuptor la distanță destul de mare unul de celălalt. Peștele învelit cu folie va avea nevoie de puțin spațiu pentru a umfla și a se extinde în timp ce se gătește. Mai bine să rearanjați rafturile cuptorului în timp ce cuptorul nu este încă fierbinte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți cartofii până se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Întindeți o foaie de folie de aproximativ 2 picioare pe o suprafață plană, cu 1/2 din ea atârnând de blat în fața dvs.
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe orizontală, pe folie aproape de capătul blatului, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de folie pe ambele părți. Se condimentează partea de carne a peștelui cu sare și piper, după gust, și se stropește cu puțin mărar, pătrunjel și câteva felii de lămâie.
Stropiți peste peste aproximativ 2 linguri de ulei. Îndoiți folia înapoi peste pește și pliați părțile laterale ale foliei de două ori. Lăsând puțin aer în pachet, rulați partea superioară a foliei în jos de două ori, adunând partea superioară pentru a face o fereastră, lăsând aproximativ 6 până la 8 inci între pește și vârf. Ar trebui să arate ca un pachet mic, cu toate părțile sigilate. Ar trebui să rămână suficient spațiu în jurul peștelui pentru a permite aburului să se acumuleze pe măsură ce se gătește, creând un plic umflat în jurul peștelui. Repetați cu restul de 3 bucăți de pește.
Pune cateii de usturoi in vasul unui robot de bucatarie si paseaza pana se toaca usturoiul marunt.
Adăugați gălbenușurile și pulsați pentru a omogeniza. Când cartoful este complet fiert și încă cald, puneți-l pe o suprafață plană și desfaceți-l pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, însumând aproximativ 3 până la 4 linguri, și adăugați-o în procesor. Puls pentru a combina. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, prin deschiderea din partea de sus, într-un flux constant.
Adăugați zahărul și sucul de lămâie și pulsați pentru a se încorpora. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Folosind 2 foi de copt, puneți 2 din plicuri de folie pe fiecare foaie și adăugați puțină apă pe fundul tavii. Această apă va crea abur suplimentar în cuptor pe măsură ce peștele se gătește.
Puneți foile de copt pe 2 rafturi ale cuptorului și coaceți, netulburat, până când plicurile încep să se umfle, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și transferați imediat pe 4 farfurii. Pentru a servi, desfaceți folia și stropiți cu aioli.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Striped Bass funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.