Papaya, Prosciutto și var
Papaya, Prosciutto și Var este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,02 USD pe porție. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Simply Recipes necesită doar papaya, sare, prosciutto și var. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Răcitor De Var De Papaya, Supă De Var De Papaya, și Sorbet De Papaya-Var.
Instrucțiuni
Pregătiți papaya: folosind un cojitor de legume, îndepărtați pielea exterioară a papaya.
Tăiați papaya în jumătate. Folosind o lingură de metal, scoateți și aruncați semințele. (Apropo, semințele sunt comestibile. Au gust piperat, ca florile de nasturtium, și pot fi folosite în salate.)
Feliați jumătățile de papaya în pene pe lungime.
Presărați pene cu sare: aranjați pene de papaya pe o farfurie.
Se presară cu puțină sare.
Înfășurați cu prosciutto, presărați cu suc de lămâie: fie înfășurați pene cu prosciutto, fie înfășurați foi subțiri de prosciutto și așezați-le între pene de papaya.
Strângeți suc proaspăt de lămâie peste papaya și prosciutto.
Dacă doriți să serviți papaya ca aperitiv, tăiați papaya în bucăți de 1 inch, presărați niște suc de lămâie, înfășurați fiecare bucată cu niște prosciutto și fixați-o cu o scobitoare.