Rețeta Panzanellan în stil Puttanesca este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 508 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsie, roșii de prune, ardei iute de cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pui În Stil Puttanesca, Spaghete Alla Puttanesca, Stil Italian, și Paste Puttanesca....Curățați stilul dulapurilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, pătrunjelul, ceapa și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Bateți împreună EVOO, oțetul, pasta de hamsie, usturoiul, ardeiul chile și sucul de lămâie într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
1 Cană De Usturoi Tocat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă apă peste pâine, apoi se stoarce pâinea și se rupe în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați pâinea, amestecul de legume și măslinele cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Aluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Servi.
4
Nota bucătarului: înfășurați pâinea ușor în folie peste noapte, astfel încât să devină învechită și puțin dură (dacă merge prea departe, puneți-o într-o pungă de plastic peste noapte). Dacă faceți salata din timp, puteți combina legumele și pătrunjelul într-o pungă de plastic resigilabilă și le puteți refrigera. Puneți și tăiați măslinele și întoarceți-le în recipientul lor în frigider. Păstrați pansamentul în frigider și aduceți-l la temperatura camerei înainte de utilizare.