Panzanella De Roșii De Moștenire

Panzanella De Roșii De Moștenire
Heirloom Tomato Panzanella necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. Un amestec de frunze de tarhon, roșii de moștenire, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Panzanella De Roșii De Moștenire, Salată De Roșii Panzanella, și Salată de roșii și Avocado Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F și preîncălziți o foaie de cookie în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați cubulețele de pâine și aruncați pentru a acoperi cu untul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt. Presărați imediat brânza și aruncați din nou în timp ce este cald pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 8 sau 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasă să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș.
8
Notele lui Michael: folosesc un cuțit zimțat pentru a scoate crusta din pâinea veche de o zi, apoi trec la cuțitul unui bucătar pentru a tăia cuburile, deoarece nu rupe pâinea. Rețineți, de asemenea, că vă recomand să grătați parmezanul fin, astfel încât să se lipească mai bine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Chefs CuțitChefs Cuțit

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarugula tăiatăarugula tăiată1-2 linguri ulei de masline extravirginNotele lui Michael: am folosit busuioc și tarhon aici, dar folosiți orice ierburi doriți. Pătrunjelul și maghiranul vin în minte ca alternative buneNotele lui Michael: am folosit busuioc și tarhon aici, dar folosiți orice ierburi doriți. Pătrunjelul și maghiranul vin în minte ca alternative bune1Ceapa galbena medie, tocatapâine de o zi fără crustă (cuburi de 1/2 inci)pâine de o zi fără crustă (cuburi de 1/2 inci)6creveți și cu veneÎntr-un castron, combinați roșiile, ceapa, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, tarhonul, sarea și piperul. Adăugați crutoanele și aruncați bineÎntr-un castron, combinați roșiile, ceapa, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, tarhonul, sarea și piperul. Adăugați crutoanele și aruncați bine23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de tarhon tocatefrunze proaspete de tarhon tocate12 lingurițe de pudră de usturoidressing lamaie piperdressing lamaie piper2Bucăți de caramele Heath Bardressing lamaie piperdressing lamaie piper9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii de moștenire coapte, decojite, însămânțate și tăiate cubulețeroșii de moștenire coapte, decojite, însămânțate și tăiate cubulețe23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6creveți și cu veneWedge Parmesan, pentru bărbieritWedge Parmesan, pentru bărbierit63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan ras finparmezan ras fin6creveți și cu veneMai multe macină piper negruMai multe macină piper negru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Oreos dublu umplutsare de mare, de preferință sare grisare de mare, de preferință sare gri6creveți și cu veneSare de mare, de preferință sare gri, și piper negru proaspăt măcinatSare de mare, de preferință sare gri, și piper negru proaspăt măcinat1pentru fiecare.Împărțiți amestecul de roșii între 4 farfurii. Completați fiecare cu o cantitate egală de rucola. Cu un cojitor de legume, radeți parmezanul peste salată. Serviți imediatÎmpărțiți amestecul de roșii între 4 farfurii. Completați fiecare cu o cantitate egală de rucola. Cu un cojitor de legume, radeți parmezanul peste salată. Serviți imediat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista