Heirloom Tomato Panzanella necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. Un amestec de frunze de tarhon, roșii de moștenire, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Panzanella De Roșii De Moștenire, Salată De Roșii Panzanella, și Salată de roșii și Avocado Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F și preîncălziți o foaie de cookie în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați cubulețele de pâine și aruncați pentru a acoperi cu untul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt. Presărați imediat brânza și aruncați din nou în timp ce este cald pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 8 sau 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasă să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș.
8
Notele lui Michael: folosesc un cuțit zimțat pentru a scoate crusta din pâinea veche de o zi, apoi trec la cuțitul unui bucătar pentru a tăia cuburile, deoarece nu rupe pâinea. Rețineți, de asemenea, că vă recomand să grătați parmezanul fin, astfel încât să se lipească mai bine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.