Panzanella Caprese La Cuptor

Panzanella Caprese La Cuptor
Coapte Panzanella Caprese ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 815 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, la 8 pâine de țară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Caprese Panzanella, Caprese Panzanella, și Salată Caprese Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu margini de 9 x 12 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Aranjați feliile de roșii pe fundul foii de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Stropiți cu oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5
Așezați feliile de brânză deasupra într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Se presară usturoiul și busuiocul și se stropesc cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aranjați feliile de pâine deasupra și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Coaceți timp de 25 de minute până când umplutura clocotește și pâinea este crocantă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista