Panzanella Caprese La Cuptor
Coapte Panzanella Caprese ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 815 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, la 8 pâine de țară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Caprese Panzanella, Caprese Panzanella, și Salată Caprese Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu margini de 9 x 12 inci. Pune deoparte.
Aranjați feliile de roșii pe fundul foii de copt într-un singur strat.
Stropiți cu oțetul balsamic.
Așezați feliile de brânză deasupra într-un singur strat.
Se presară usturoiul și busuiocul și se stropesc cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aranjați feliile de pâine deasupra și stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 25 de minute până când umplutura clocotește și pâinea este crocantă și aurie.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.