Pansament Dulce De Pâine De Porumb

Pansament Dulce De Pâine De Porumb
Pansamentul dulce de pâine de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 461 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de salvie frecat, ulei vegetal, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sos Crocant, Dulce Și Sărat De Pâine De Porumb, Pansament Pentru Pâine De Porumb, și Pansament Pentru Pâine De Porumb.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Coaceți la 400 timp de 25 până la 28 de minute sau până devin aurii; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Zdrobiți pâinea de porumb într-un castron mare; pus deoparte. Reduceți căldura la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
3
Saut țelină și ceapă în ulei fierbinte într-o tigaie mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați supa și următoarele 4 ingrediente, amestecând până se amestecă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
5
Se toarnă peste pâine de porumb, amestecând până se umezește. Se amestecă oul tocat și se pune lingura într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Notă: puteți înlocui 6 căni de pâine de porumb mărunțită cu amestecul de brioșe de porumb pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Pâine De PorumbPâine De Porumb

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista