Panna Cotta de lămâie cu sos de zmeură
Lemon Panna Cotta cu sos de zmeura ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Panna Cotta De Lămâie Cu Coulis De Zmeură, Panna Cotta Cu Sos De Zmeură, și Panna Cotta cu sos de zmeură și portocale.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti panna cotta, presărați gelatină peste 1 cană de lapte; lăsați să stea 1 minut.
Combinați restul de 1 3/4 căni de lapte, 1/4 cană de zahăr, coajă și fasole de vanilie într-o cratiță medie la foc mediu; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Se adaugă amestecul de gelatină în amestecul de lapte; se amestecă până se dizolvă complet gelatina. Aruncați coaja și fasolea de vanilie. Mișto.
Împărțiți amestecul uniform între 8 (6 uncii) cupe de cremă acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pentru a pregăti sosul, apăsați zmeura printr-o sită peste un bol; aruncați semințele.
Combinați 1 lingură de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță; se amestecă până se amestecă. Se amestecă zmeura și jeleul; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Mișto.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni de cremă; inversați crema pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Se toarna 2 linguri de sos in jurul fiecarei portii.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Roșu roșu cu aromă și aromă de cireșe roșii, o textură netedă, o structură excelentă și un finisaj lung și elegant. Cel mai bun cu pizza, paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne, ciuperci cărnoase, pui prăjit sau carne la grătar.Amestec: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia