Panna Cotta de iaurt cu prune proaspete

Panna Cotta de iaurt cu prune proaspete
Reteta de iaurt Panna Cotta cu prune proaspete ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 340 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ulei de canolan, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Panna Cotta Cu Căpșuni Și Prune, Iaurt Panna Cotta, și Iaurt Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor în interiorul tăvii de tort de 9 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați 2 linguri de apăși suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Sprinklegelatin peste; Se amestecă pentru a se amesteca.
4
Lăsați să stea până cândgelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
5
Whiskyaurt și 3/4 cană cremă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați 1 cană de smântână și zahăr în miccratiță; se aduce la foc mic la căldură medie, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
7
Scoateți de la căldură.
8
Adăugați amestecul de gelatină în crema fierbinteamestec; amestecați până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adaugamestec de cremă-gelatină în amestecul de iaurt;bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se toarnă amestecul în tava de tort.Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider până când panna cotta este setată, cel puțin 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
1
Combinați prunele, zahărul, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mediu; pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PrunePrune
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei până când se formează sucuri, aruncând ocazional, aproximativ 30 până la 45 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
3
Folosind un cuțit mic, tăiați în jurul pannacotta pentru a slăbi marginile. Umpleți vasul mare cu 1 inch de apă fierbinte. Scufundați fundul tigaiei în apă fierbinte pentru a ajuta la slăbire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
4
Așezați platoul de desert cu susul în jos deasupra tigaiei; inversați panna cottaonto platou. Ridicați cu grijă tigaia și lăsați panna cotta să se așeze pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați panna cotta în pene. Împărțiți între plăci.
6
Se servește cu amestec de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista