Panna Cotta De Ciocolată Albă Cu Sos De Ciocolată Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Panna Cotta de ciocolată albă cu sos de ciocolată neagră. Această rețetă face 6 porții cu 295 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de ciocolată, gelatină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciocolata Neagra Espresso Panna Cotta, Panna Cotta cu ciocolată neagră și zmeură, și Panna Cotta Cu Caramel De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 1/4 cană de lapte într-un castron mic; se amestecă până se umezește.
Lăsați să stea 5 minute. (
Amestecul va fi aglomerat.)
Gatiti frisca, bucatile de ciocolata si zaharul intr-o cratita la foc mediu-mic, amestecand ocazional, 4 minute sau pana cand bucatile sunt topite si zaharul este dizolvat.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă amestecul. Se amestecă restul de 1 1/4 căni de lapte.
Se toarnă amestecul uniform în 4 până la 6 pahare cu tulpină sau 6 (8 oz.) ramekins. Acoperiți și răciți 24 de ore.
Se servește cu sos de ciocolată neagră.