Panna Cotta cu smochine prăjite și Balsamic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Panna Cotta cu smochine prăjite și balsamice. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 751 calorii, 5g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, smochine, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta Cu Smochine, Panna Cotta De Miere Cu Smochine La Grătar, și Panna Cotta cu miere cu smochine uscate și Sauternes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 6 (6 uncii) feluri de mâncare de servire.
Într-un castron mic, scufundați foile de gelatină în apă rece pentru a se înmuia.
Într-o cratiță mică combinați smântâna și 1 cană de zahăr. Tăiați fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Adăugați semințele și Coca fasolei de vanilie în cratiță.
Bateți pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere și opriți imediat.
Scoateți foile de gelatină înmuiate din apa rece și amestecați în amestecul de cremă fierbinte.
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Se toarnă imediat în vasele de servire și se dă la frigider timp de 2 până la 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați smochinele împreună cu zahărul rămas și balsamicul.
Lăsați maceratul timp de aproximativ 15 minute. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când smochinele sunt moi și zahărul și balsamicul au început să se caramelizeze pe smochine.
Topiți panna cotta cu smochinele prăjite.