Panna Cotta cu ciocolata cu lapte cu zmeura si Saba
Rețeta Panna Cotta de ciocolată cu lapte cu zmeură și Saban este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.28 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 379 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, zahăr granulat, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta Meyer lămâie nucă de cocos cu zmeură, Lapte de dovleac și nucă de cocos " panna Cotta, și Panna Cotta Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Așezați opt pahare mici, ramekine sau boluri pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; pus deoparte.
Bateți aproximativ jumătate din zahăr și gelatina pudră împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un bol de amestecare mediu; pus deoparte.
Într-o oală mică, aduceți smântâna, laptele, sarea și zahărul rămas la foc mic.
Se ia de pe foc. Presărați încet amestecul de zahăr și gelatină în oală, în timp ce bateți constant. Odată ce zahărul și gelatina sunt dizolvate, turnați lichidul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine peste chipsurile de ciocolată; bate neted.
Puneți vasul cu panna cotta de ciocolată peste vasul cu apă cu gheață și amestecați până se răcește la temperatura camerei. Împărțiți panna cotta uniform între feluri de mâncare și refrigerați aproximativ 6 ore sau până când este complet setată.
Pentru a servi, acoperiți fiecare panna cotta cu zmeură și stropiți cu aproximativ o linguriță de saba.