Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală
Panko Crusted Petrale unic cu busuioc, usturoi și portocaliu este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, sare gri, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală, Phyllo-crusted Petrale Sole, și Talpă Petrale cu crustă de fistic cu salată de Grapefruit-avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de chili, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Aliniați 3 vase de copt de dimensiuni similare sau boluri puțin adânci.
Așezați amestecul de făină în primul fel de mâncare.
Așezați ouăle bătute în al doilea fel de mâncare. În al treilea fel de mâncare, puneți pesmet. Pentru a prăji fileurile de pește, acoperiți cu amestec de făină, înmuiați-le în ouă, apoi acoperiți-le cu pesmet. Puneți deoparte pe platou sau tavă de copt.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mare.
Adăugați jumătate din fileuri; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se rumeneste usor si crocant. Întoarceți peștele; gătiți alte părți 1 minut.
Scoateți din tigaie în platoul de servire încălzit; acoperiți pentru a se menține fierbinte. Gatiti fileurile ramase, adaugand mai mult ulei daca este necesar.
Adăugați usturoiul și chile în uleiul fierbinte în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați busuioc; gatiti si amestecati 2 minute pentru a fi crocante. Aruncați coaja de portocală.
Aranjați fileurile pe platoul de servire sau pe farfuriile individuale; se acoperă cu amestecul de busuioc, usturoi și portocale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.