Panini Italieni La Grătar

Panini Italian la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 980 calorii, 23g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pâine rotundă ONU, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Panini Italieni La Grătar, Panini italieni la grătar cu dovlecei, dovlecei de vară și busuioc {Vegetarian}, și Panini Italieni.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați un cerc la 1/2 inch de marginea pâinii, tăind 2 inci în pâine, dar nu până la capăt.
Scoateți centrul pâinii și puneți-l deoparte. Aranjați salamul în interiorul pâinii; se acoperă cu ardei, tapenadă și brânză.
Așezați centrul pâinii peste umplutură pentru a se potrivi bine. Înfășurați bine în folie de aluminiu.
Acoperiți și grătați pâinea de 4 până la 6 inci de la foc mic 15 până la 20 de minute, întorcându-se o dată, până când brânza este topită.
Ungeți uleiul de măsline deasupra pâinii.