Panini de șuncă și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și panini de anghinare. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șuncă, măsline calamatan, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare și Prosciutto Panini, Panini De Anghinare Monterey, și Anghinare Și Fontina Panini.
Instrucțiuni
Aranjați pitas-urile tăiate cu fața în sus pe o suprafață de lucru. Acoperiți 4 dintre jumătățile de pita cu provolone. Aranjați șunca, pepperoni, măsline și anghinare, fiecare pe propriul cadran al celor 4 jumătăți de panini. Se acoperă cu frunzele de busuioc și mozzarella și se închid pitas.
Ungeți blaturile cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline rămas în fiecare dintre cele 2 skillete mari.
Adăugați 2 panini pita la fiecare și apăsați în jos cu o tigaie mai mică. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana cand branza se topeste si panini sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Tăiați în sferturi și serviți.