Pani Popo (Pâine Hawaiană Cu Nucă De Cocos)
Pani Popo (pâine Hawaiană cu nucă de cocos) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, rulouri de cină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pani Popo Fără Gluten (Rulouri Polineziene De Nucă De Cocos), Pani Puri | cum să faci Pani Puri / Easy Pani Puri, și Nimbu Pani sau limonadă indiană, Nimbu Pani indian cu semințe de sabza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit. Îmbrăcați-vă mâinile cu spray de gătit sau scurtare și rulați bilele de aluat în mâini, astfel încât să aibă un strat ușor.
Așezați în vasul pregătit. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a crește până se dublează, până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună laptele de cocos, laptele condensat îndulcit și zahărul.
Turnați acest amestec peste partea superioară a rulourilor cât mai uniform posibil.
Se coace 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Lăsați să se răcească câteva minute înainte de a separa și servi.