Panettone bogat
Panettone bogat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți per porție. O porție conține 201 de calorii , 4 g de proteine și 6 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și luați sare, albuș de ou, smântână groasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Cu un scor de 18% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Panettone , Panettone și Panettone .
Instrucțiuni
Puneți laptele, smântâna, romul, extractul de vanilie, untul, ouăle, zahărul, sarea, coaja de lămâie, făina și drojdia în tava unei mașini de pâine în ordinea indicată. Setați mașina la aluat de pâine pentru o pâine de 1,5 kilograme; Apasa incepe. Când aluatul a fost frământat 10 minute, adăugați fructele confiate, stafidele și migdalele mărunțite și continuați să frământați.
Ungeți 2 tigăi de 9 x 5 inci. Când s-au încheiat ciclurile de frământare și de creștere ale mașinii de pâine, îndepărtați aluatul. Se răstoarnă pe o masă ușor înfăinată și se împarte în două părți egale.
Întindeți aluatul în tigăile de pâine pregătite. Acoperiți lejer cu folie de plastic; se lasa sa creasca 1/2 ora.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Bateți albușul, apa, 1/4 cană de zahăr și migdalele feliate. Se pune amestecul uniform peste pâini.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul unei pâini iese curat, aproximativ 35 de minute. Se răcește pe grătar timp de 5 minute înainte de a tăia felii.
Se serveste cald sau la temperatura camerei.