Pancetta și vafe de scorțișoară

Pancetta și vafe de scorțișoară
Pancettan și vafe de scorțișoară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 415 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Dacă aveți pancetta, sare kosher, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Vafe de scorțișoară-pâine de porumb cu sirop de mere-scorțișoară, Vafe cu scorțișoară de mere cu sirop de scorțișoară, și Caserola De Ricotta Cu Pancetta Și Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un fier de vafe Belgian sau convențional
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți nucile într-un strat uniform pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până la prăjit. Se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Preîncălziți și ungeți ușor un fier de vafe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
7
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
9
Transferați pancetta pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de vafe, ouăle, uleiul vegetal, apa, scorțișoara și sarea. Folosind un tel, amestecați ingredientele împreună până se omogenizează. Se amestecă pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De VafeAmestec De Vafe
ScorțișoarăScorțișoară
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
11
Se toarnă aluatul, folosind cantitatea recomandată de instrucțiunile producătorului de fier de vafe, în fierul de vafe preîncălzit. Gatiti vafele timp de 3 pana la 4 minute pana se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
12
Așezați vafe pe farfurii de servire.
13
Se presară cu nucile tocate și se stropesc cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Sirop De ArțarSirop De Arțar
14
Serviți imediat
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista