Rețeta Pan Fried Cajun Tilapian este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,32 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de busuioc, pesmet, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pan Prăjit Cajun Tilapia, Natalie ' s Cajun-tilapia prăjită condimentată, și Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep pentru rețete similare.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.