Pan Dulce
Pan Dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, pudră de cacao, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Pan Bagnat, și Pan Haggerty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, combinați 6 linguri de unt sau margarină și 1 cană de lapte; se încălzește la 110 grade.
Într-un bol mare de amestecare, combinați drojdia, sarea, 1/3 cană de zahăr și 2 căni de făină.
Se toarnă amestecul de lapte încălzit. Bateți, răzuind des, cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă în 2 ouă întregi și 1 cană de făină; bate la mare timp de 2 minute. Cu o lingură , bateți suficient din făina rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Frământați pe o placă înmuiată până la neted, aproximativ 5 minute.
Se pune într-un vas uns, se întoarce la partea superioară a grăsimii, se acoperă și se lasă să se ridice până se dublează.
În timp ce aluatul este în creștere face streusel. Se amestecă împreună 1/2 cană de zahăr și 2/3 cană de făină.
Se amestecă în 3 1/2 linguri de unt rece sau margarină.
Se amestecă pentru a obține firimituri fine. Se amestecă în 2 gălbenușuri de ou cu o furculiță. Pentru streusel de ciocolată, amestecați 2 linguri de pudră de cacao cu făină.
Punch aluat în jos, rândul său, pe bord presarata cu faina. Împărțiți în 14 bucăți. Formați fiecare într-o minge. Formați 7 în scoici. Strângeți 1/4 cană de streusel într-o minge fermă; și apăsați peste partea de sus a fiecărei runde. Scor cu linii paralele ușor curbate pentru a semăna cu o coajă de scoică.
Rulați aluatul rămas în ovale de 4 x 8 inci. Topiți fiecare cu 3 linguri streusel. Pentru a face coarne, rotiți oval de la capătul scurt; opriți-vă pe jumătate, pliați în părți și terminați rularea. Curl se termină pentru a forma o semilună.
Așezați chiflele la aproximativ 2 centimetri distanță pe o foaie de copt unsă. Acoperiți ușor și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Într-un castron mic, bateți împreună 1 ou și 2 linguri de lapte.
Ungeți chiflele cu amestec de ouă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) până se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 17 minute.