Pan de Sal II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pan de Sal II. O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 132 de fani. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pan Bagnat, Pan Haggerty, și One-Pan Texas Hash.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează; se ia de pe foc.
Adăugați untul și zahărul; se amestecă până se topește.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Se toarnă amestecul de lapte răcit într-un vas mare de amestecare.
Adăugați drojdia și amestecați pentru a se dizolva.
Adăugați sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și 4 căni de făină; se amestecă bine pentru a se combina.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un vas mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale și formați-l în runde.
Așezați rulourile pe 2 foi de copt ușor unse. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Se presară cu pesmet și se coace la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când blaturile se rumenesc.