Pan Ars Roșu Snapper Escabeche
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 2 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 351 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare grosieră, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Red Snapper Escabeche, Snapper și Grouper Escabeche, și Snapper Escab 6che cu Scallions carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, bine condimentată, din fontă sau antiaderentă, încălziți uleiul de cupă la foc mediu-mare. Pat pește uscat. Gatiti pestele, netulburat pana se rumeneste si nu se mai lipeste de tigaie, 3 pana la 4 minute. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este maro și fulgi de pește, încă 2 până la 3 minute.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte. Aruncați uleiul din tigaie.Reduceți căldura la mediu și adăugați uleiul de lingură rămas. Când este fierbinte, adăugați ceapă, morcovi și usturoi. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este translucida si morcovii sunt aproape moi, aproximativ 5 minute. Între timp, combinați cuișoarele și piperul negru într-un mortar și pistil sau într-o mașină de tocat condimente și procesați până când sunt măcinate grosier.
Adăugați la legume, împreună cu stoc, oțet, frunze de dafin, oregano, maghiran și scorțișoară. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic timp de 15 minute. Se condimentează cu sare și se amestecă fâșii de jalapeno. Acoperiți până când sunteți gata să continuați.Aranjați peștele pe un platou de servire și lingurați escabeche deasupra. Pe măsură ce ajunge la temperatura camerei, peștele și legumele vor absorbi o mare parte din lichid. Poate fi servit acum, dar este chiar mai bine dacă este acoperit și refrigerat peste noapte. Aduceți-l înapoi la temperatura camerei înainte de servire.
Garnisiți cu crenguțe de oregano și pătrunjel și serviți cu tortilla caldă de porumb și felii de avocado.