Pan-Aburit Asiatice Verzi

Pan-Aburit Asiatice Verzi
Verdele asiatice aburite la tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 30 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți verdeață asiatică de 4 până la 8 inci lungime, semințe de susan, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Verdeață asiatică aburită la tigaie cu sos Shiitake, Verdeață aburită cu praz caramelizat, și Crupe de brânză sufocate și verdeață aburită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați frunzele galbene, deteriorate sau dure de la 1 kilogram de verdeață asiatică lungă de 4 până la 8 inci, cum ar fi baby bok choy, choy sum, yao choy sau mici verzi de muștar Chinezesc. Dacă capul sau tulpina este mai groasă de 2 inci la bază, tăiați longitudinal în jumătăți sau sferturi pentru a face aproximativ 1 inch grosime. Scufundați-vă în apă și răsuciți-vă pentru a disloca nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
Choy SumChoy Sum
VerziiVerzii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Scurgere.
3
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 1/2 cană de apă și verdeața; acoperiți și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți verdeața și turnați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Dacă doriți, stropiți cu 2 linguri de sos de stridii sau sos de soia și 2 până la 3 lingurițe de ulei de susan prăjit; se presară cu aproximativ 1 lingură de semințe de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista