Palmieri cu brânză savuroasă

Palmieri cu brânză savuroasă
Savory Cheese Palmiers durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest aperitiv are 249 de calorii, 5 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită apă, foietaj, boia de ardei și parmezan. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 28%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Palmierii sărati cu brânză, Palmierii sărati cu măsline și brânză de capră și Palmierii sărati.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Presărați suprafața de lucru cu 1 lingură parmezan ras. Desfaceți foaia de foietaj dezghețată pe parmezan. Bateți ușor oul cu 1 lingură de apă. Ungeți ușor aluatul foietaj cu spălat de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de parmezan, amestec de brânză italiană și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se presară peste suprafața foii de patiserie. Presă ușor brânza în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Îndoiți marginile de sus și de jos ale aluatului spre centru. Apoi, împăturiți aluatul în jumătate de la stânga la dreapta. Acum, îndoiți în jumătate de sus în jos. Înfășurați și congelați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați tava de copt cu hârtie de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați felii groase de 1/8 inch, începând cu cea mai scurtă margine.
8
Presărați „fețele” de palmier cu parmezan rămas și așezați „fața” în sus pe tava de copt pregătită, la doi centimetri una de cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se serveste cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant, Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti, Trandafir Spumant

Vinul spumant, Crem Sherry și Porto sunt alegeri excelente pentru Palmieri. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista