Paillards de pui la grătar cu salată de ierburi și ridichi Sotate

Paillards de pui la grătar cu salată de ierburi și ridichi Sotate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, lămâie, salată de ierburi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paillards de pui la grătar marinat cu ierburi cu sos de tigaie, Paillards de vită cu Năsturel și salată de ierburi, și Salată De Pui La Grătar Cu Ridichi, Castraveți Și Pesto De Tarhon.