Paella Valenciana

Paella Valenciana
Paella Valenciana ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 693 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole largă, orez, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tigaie mare de mică adâncime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Încălziți 1/4 până la 1/2 cană de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fâșiile de piper și prăjiți până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4
Scoateți și rezervați pentru garnitură. Prăjiți puiul și iepurele la foc mediu până se rumenesc, adăugând mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Iepure întregIepure întreg
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați paprika la jumătate pentru a adăuga culoare cărnii. Împingeți carnea spre marginile tigaiei și adăugați fasolea și roșiile în centru, amestecându-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați 1/2 apă asigurându-vă că acoperiți tigaia până când este plină de 1/2. Se fierbe timp de aproximativ 30 de minute până când cea mai mare parte a apei s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați melcii și gătiți timp de 5 sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscargotEscargot
8
Adăugați orezul, distribuindu-l uniform peste tigaie și prăjiți câteva minute, deplasându-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați restul de apă și gătiți timp de aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Adăugați un vârf de șofran pentru culoare. Odată ce se face acest lucru, paella nu mai trebuie agitată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
11
În ultimele 1 până la 2 minute creșteți căldura la mediu-mare, până când stratul inferior de orez începe să se caramelizeze, creând ceea ce Valencienii numesc "socarrat". Dacă orezul începe să ardă, scoateți imediat tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Încingeți paella cu fâșiile de ardei roșu și crengutele de rozmarin. Acoperiți tigaia și lăsați-o să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Gât De PuiGât De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista