Reteta Paella Valencianan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 4 și costă 5,0 USD pe porție. Acest curs principal are 632 calorii, 47G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Un amestec de roșii, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie de paella, încălziți uleiul de măsline și sotati carnea de porc și puiul până când este auriu. Apoi, adăugați usturoiul, frunza de dafin, ceapa și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se sotează până când ceapa este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vin alb, roșii, șofran, sare și piper. Se aduce la fierbere timp de 3 minute. Apoi, adăugați orez și pui de pui și dați la fiert. Apoi adăugați fructe de mare și acoperiți paella și coaceți în cuptor la 350 de grade timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)
șofran
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Garnisiți cu mazăre, pimentos, sparanghel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care îl puteți încerca este Tridente Tridente Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, 8 luni vârsta sticlei. Produs din podgorii vechi instruite vaso de până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi în vârstă de 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet profund are note de stejar toasty, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.