Paella Valenciana

Paella Valenciana
Reteta Paella Valencianan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 4 și costă 5,0 USD pe porție. Acest curs principal are 632 calorii, 47G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Un amestec de roșii, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie de paella, încălziți uleiul de măsline și sotati carnea de porc și puiul până când este auriu. Apoi, adăugați usturoiul, frunza de dafin, ceapa și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se sotează până când ceapa este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați vin alb, roșii, șofran, sare și piper. Se aduce la fierbere timp de 3 minute. Apoi, adăugați orez și pui de pui și dați la fiert. Apoi adăugați fructe de mare și acoperiți paella și coaceți în cuptor la 350 de grade timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
șofranșofran
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Garnisiți cu mazăre, pimentos, sparanghel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care îl puteți încerca este Tridente Tridente Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, 8 luni vârsta sticlei. Produs din podgorii vechi instruite vaso de până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi în vârstă de 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet profund are note de stejar toasty, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista