Paella spaniolă cu orez Carnaroli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați paella spaniolă cu orez Carnaroli. Această rețetă face 8 porții cu 344 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ceapă, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Paella Spaniolă, Paella Tradițională Spaniolă, și PAELLA SPANIOLĂ UȘOARĂ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o tigaie grea mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ardeii și ceapa până la translucid.
Adăugați mazărea și carnea în tigaie și sotati împreună cu ardeii și ceapa până la culoarea aurie și carnea se rumeneste.
Într-o cratiță, combinați bulionul de legume și șofranul și lăsați șofranul să se absoarbă în bulion. Acest lucru va da paella culoarea sa.
Adăugați orezul în tigaie și amestecați până când este bine acoperit. Odată ce orezul este prăjit, adăugați bulionul infuzat de șofran, amestecați, acoperiți cu un capac strâns și lăsați să gătească la foc mediu timp de 17 minute.
Pentru a servi, așezați în platou mare și presărați suc de lămâie deasupra orezului.