Paella rapidă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 436 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, sare, orez cu bob scurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella în stil cubanez: Paella Cubana, și Paellan printre altele-Paellan entre-autres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firele de vin și șofran într-un castron mic; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4
Scoateți chorizo din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa și piperul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă boia, sarea și usturoiul; gatiti 1 minut. Întoarceți chorizo la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați amestecul de vin, orezul, bulionul și sucul de scoici; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 15 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă roșii, mazăre, scoici și creveți. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când scoicile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.