Paella Homar Ușor

Paella Homar Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați ușor homar Paellan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 837 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați carne de homar, piper, ardei grași și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Rețete similare includ Paella De Homar La Grătar, Paella ușoară, și Paella Ușoară.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ardeii grași și gătiți la foc mediu încă 5 minute. Coborâți focul, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult. Se amestecă orezul, bulionul de pui, șofranul, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul și se aduce la fierbere. Acoperiți vasul și puneți-l în cuptor. După 15 minute, amestecați ușor orezul cu o lingură de lemn și readuceți-l la peste pentru a coace neacoperit timp de încă 10 până la 15 minute, până când orezul este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
șofranșofran
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați paella înapoi pe aragaz și adăugați lichiorul cu aromă de lemn dulce. Gatiti paella la foc mediu timp de 1 minut, pana cand lichiorul este absorbit de orez. Opriți focul și adăugați homarul, kielbasa și mazărea și amestecați ușor. Acoperiți paella și lăsați-o să se aburească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
(din Cutie)(din Cutie)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Se presară pătrunjelul, se ornează cu pene de lămâie și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Puteți încerca Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista