Paella Finală

Paella Finală
Paella final ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1010 calorii. Mergeți la magazin și ridicați paprika, usturoi, orez paella uncie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paella Finală, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paella în stil cubanez: Paella Cubana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (190 grade C/gaz 5.)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Scoateți bucățile de os din picioarele de pui, apoi tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Tăiați pieptul de pui în jumătate. Înveliți toate bucățile de pui cu făină și sare și piper. Puneți puțin ulei într-o tigaie plată mare și fierbinte și rumeniți pulpele și coapsele de pui, cu pielea în jos, întorcându-le pentru a le rumeni peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Picior De PuiPicior De Pui
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați - le într-o tavă mică de prăjire și continuați să gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Adăugați fileurile de pui în tigaie și lăsați-le să se rumenească, apoi adăugați feliile de chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați feliile de pancetta deasupra. Odată crocant, reduceți focul, adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă șofranul infuzat și o parte din stoc în tigaie și se adaugă boia afumată și orezul, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toacă fin tulpinile de pătrunjel și se adaugă în tigaie. Când orezul este aproape gătit, adăugați mazărea, midii, creveții și calmarul, adăugând mai mult stoc, dacă este necesar. Acoperiți tigaia cu folie. Când puiul este gătit, adăugați-l în tigaie, apoi adăugați o mână mare de frunze de pătrunjel tocat. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Tăiați lămâia în pene, așezați-o în jurul marginii tigaiei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista