Reteta de legume Paellan este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de anghinare pentru copii, fasole verde, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paella De Legume, Paella De Legume, și Paella De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Se toacă roșiile, se taie în pene și se așază într-un bol mediu; condimentează cu sare, stropește cu puțin ulei de măsline și aruncă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci sau o tigaie paella la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă ceapa, usturoiul, ardeiul, cayenne și șofranul și se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați pene de fenicul și gătiți până se rumenesc ușor pe o parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți feniculul și adăugați anghinarea și vinetele pentru bebeluși în tigaie; gatiti pana se inmoaie usor, inca 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru Copii
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Se toarnă vinul și se fierbe până se reduce cu aproximativ o treime. Se amestecă orezul și 1 3/4 lingurițe de sare; adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet orezul, 2 1/2 până la 3 căni. Creșteți căldura la mare și fierbeți timp de 2 până la 3 minute. Împrăștiați vârfurile haricots și 2 linguri de capere peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți tigaia de pe foc și aranjați roșiile deasupra; stropiți cu orice suc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați paella în cuptor și coaceți, netulburată, timp de 20 de minute. Împrăștiați restul de 2 linguri de capere și ardeii piquillo peste paella. Opriți cuptorul, dar lăsați paella în interior pentru a continua să gătiți până când orezul este fraged, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper