Fructe de mare Paella (avec Eric) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 789 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de calamari, file de biban de mare, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare de paella din fontă sau oțel inoxidabil (sau echivalentul) la foc mediu și adăugați uleiul de măsline; gatiti chorizo pentru a face grasimea, aproximativ 5 minute.2 Reduceți căldura și ceapa sdd, usturoiul, șofranul și turmericul și lăsați ceapa să transpire până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.3 amestecați orezul pentru a acoperi cu ulei și prăjiți ușor, aproximativ 3 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Turmeric
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați bulion de pui și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional, adăugând apă dacă amestecul devine uscat.5 amestecați mazărea, apoi cuibăriți basul în orez; lăsați să gătească până când peștele începe să devină opac, 5 minute.6 aranjați cocoșele sau scoicile într-un ritm, așezând balamalele în orez, astfel încât să se deschidă frumos; apoi așezați midiile în jur într-un mod similar.7 Întoarceți porția de pește, apoi așezați creveții și într-un model; aranjați benzile de ardei ca spițele roților.8 gătiți încă 5 minute, apoi întoarceți creveții; aranjați calamarii de jur împrejur.9 odată ce cojile sunt toate deschise (aruncați-le pe cele care nu se deschid), fructele de mare ar trebui să fie toate opace și fierte; presărați pătrunjel și aranjați pene de lămâie în jurul marginii exterioare a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pană De Lămâie
Calmar
Cockles
Cutie De Spaghete Uscate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Zuccardi Q Tempranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.