Pui De Porumb Cu Miere

Pui De Porumb Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu pâine de porumb cu miere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt de pământ, pui prăjit, umplutură de pâine de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miere Integrală De Grâu-Jalapeimbolbo Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Pâine De Porumb, Mărturisirea # 140: untul de miere este plăcerea mea vinovată ... pâine de porumb cu miere și bere, și Pâine De Porumb Cu Miere.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista