Pachete de somon pergament cu sparanghel

Pachetele de somon pergament cu sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,74 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, mărar, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Fructe de mare în pachete de pergament, Somon În Pergament, și File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Se amestecă împreună maioneză, muștar, mărar, tarhon, suc de lămâie, coajă de lămâie, usturoi și sos de soia; condimentați după gust cu sos fierbinte și sare și piper.
Presărați fileurile de somon cu sare și piper, apoi întindeți pe toate părțile cu amestecul de maioneză; pus deoparte.
Tăiați două pătrate de 12 până la 14 inci dintr-o rolă de hârtie pergament. Îndoiți fiecare piesă în jumătate de-a lungul părții mai lungi și tăiați o formă de jumătate de inimă departe de pli, la fel cum ați făcut în școala elementară pentru a face Valentine. Deschideți inimile de hârtie și ungeți partea superioară a fiecărei foi cu puțin ulei vegetal și așezați 4 sulițe de sparanghel pe o parte.
Așezați somonul, cu pielea în jos, deasupra sulițelor de sparanghel.
Îndoiți hârtia pergament peste somon (cum ar fi închiderea unei cărți).
Rulați marginile spre interior pentru a sigila, lăsându-vă un pachet sigur.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pergamentul a devenit maro auriu și un termometru de bucătărie introdus în somon ajunge la 125 grade F (52 grade C), 6 până la 10 minute.
Pentru a servi, așezați pachetele nedeschise pe farfurii însoțite de pene de lămâie. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a deschide pachetele de la masa de cină, pentru a elibera aroma în momentul înainte de a mânca!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.