Pachete De Somon De Foietaj
Pachetele de somon de patiserie cu puf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă fierte, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pachete De Somon De Foietaj, Pachete De Pui De Patiserie Puf, și Pachete de sparanghel, Pancettan și foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit sau acoperiți cu hârtie pergament.
Blanch sparanghel spears în apă clocotită timp de 3 minute; scurgeți și scufundați în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge, apoi se usucă și se taie în bucăți de 1/4 inch; așezați într-un vas de sticlă mediu.
Se amestecă ouăle, ceapa roșie, 2 lingurițe. mărar, 1/2 crema de brânză (62 g), maioneză, muștar, sare și piper. Pune deoparte.
Tăiați patiseria în 4 bucăți egale; Așezați 1 file de somon pe centrul fiecărei bucăți de patiserie. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu amestec de ouă.
Îndoiți părțile de patiserie peste somon și apăsați patiseria împreună pentru a sigila cusătura.
Periați cu spălare cu ouă.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F și coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când patiseria este fulgioasă și maro aurie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Între timp, aduceți bulionul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și mărarul rămas la fierbere.
Adăugați restul de cremă de brânză și gătiți până se topește, amestecând constant cu biciul. Gatiti 10 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc până este gata de servit.
Serviți mănunchiuri de somon acoperite cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau