Păstârnac Bisque cu Castane crocante
Păstârnac Bisque cu Castane crocante ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 168 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Păstârnac Cu Ghimbir, Miere Prăjită Păstârnac Bisque, și Varză cu castane și pancetta crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, pastarnacul, cartoful si crengutele de cimbru in 1 lingurita de unt intr-o cratita de 3 litri la foc moderat, amestecand, pana abia incepe sa se rumeneasca pe fundul tigaiei, 4 pana la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper alb și se adaugă bulion și apă. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Aruncați crenguțele de cimbru.
Supă de piure în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și transferați într-un castron. Întoarceți supa în cratiță cu sare și piper alb după gust și păstrați la cald.
Saut castane în restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Serviți supa acoperită cu castane.
* Puteți înlocui castanele decojite proaspăt prăjite cu nucile ambalate în vid. * Supa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită complet înainte de a fi acoperită și răcită. Saut castane de tip saut chiar inainte de servire.
Fiecare servind aproximativ 152 de calorii și 3 grame de grăsime.