Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac

Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac
Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 383 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu piele albă, partea de somon, salată verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci, Partea învelită cu folie de somon cu lămâie și rozmarin, și Somon Prăjit Cu Păstârnac Și Ghimbir.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate97
Revista