Pachete de pui Fiesta pentru doi

Pachete de pui Fiesta pentru doi
Fiesta pachete de pui pentru două este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 875 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sare de usturoi, ulei de canolan, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pachete de pui pentru două, Pachete De Pui, și Pui Patru Pachete De Brânză.

Instrucțiuni

1
Aplatizați pieptul de pui la 1/4 in. grosime; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați tortilla, brânza și 1/3 cană salsa verde. Lingurați amestecul de tortilla în centrul fiecărui piept de pui; rulați și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați făina de porumb și sarea de usturoi într-un castron puțin adânc; înveliți puiul cu amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-o tigaie mare, pui brun în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați în tigaie apa, marmelada, pudra de chili și salsa rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Serviți puiul cu fasole; deasupra cu smântână și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista