Pachete De Fondant Pentru Copii
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Pachetele de Fondant pentru bebeluși ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 40 de porții cu 354 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, zahăr pudră, roz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Camping-masă într-un singur pachet, Pachete Cookie De Vacanță, și Fructe de mare în pachete de pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 1 (10-inch) pătrat tort pan cu 3-inch mare părți 1 (8-inch) pătrat pan cu 3-inch mare părți 2 carton tort placi, 1 (10-inch) pătrat și 1 (8-inch) pătrat 3 perechi de mănuși de latex de unică folosință luna mici și în formă de stea cookie tăietori
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați 2 amestecuri de tort, 2 2/3 căni de apă, 6 albușuri de ou și 1/4 cană de ulei într-un castron mare. Bateți timp de 3 minute sau până când se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigaie de 10 inch.
Combinați 1 amestec de tort, 1 1/3 căni de apă, 3 albușuri de ou și 2 linguri de ulei în același bol. Bateți timp de 2 minute sau până când se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigaie de 8 inch.
Coaceți tortul de 10 inci timp de 1 oră 15 minute și tortul de 8 inci timp de 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul prăjiturilor iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturile de răcire timp de 30 de minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturile de gătit și răciți complet.
Se amestecă conservele într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până începe să fiarbă. Tulpina păstrează în castron mic pentru a face o glazura. Lingura 1 lingura de glazura in centrul fiecarei runde de carton.
Așezați scânduri, glazurați cu fața în jos, deasupra prăjiturilor. Inversați prăjiturile pe scânduri.
Ungeți glazura rămasă peste prăjituri.
Presărați suprafața de lucru și știftul cu zahăr pudră. Înmuiați fondantul în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, până când este funcțional. Purtați mănuși, frământați colorant alimentar verde, 1 picătură la un moment dat, în fondant din 1 cutie.
Rolați fondantul verde în pătrat de 18 inci, care are o grosime de 1/4 inci, rotindu-se pentru a preveni lipirea. Pierce bule care apar în fondant. Glisați mâinile sub fondant și cearșaf peste tort de 10 inch; netedă pe suprafață. Tăiați excesul de fondant din jurul bazei tortului.
Îndepărtați excesul de zahăr pudră.
Frământați garniturile împreună; înfășurați în plastic. Frământați colorantul alimentar roz, 1 picătură la un moment dat, în 1/2 cană de fondant alb. Frământați colorant alimentar albastru, 1 picătură la un moment dat, în 1/2 cană de fondant alb înveliți fondanți roz și albastru separat în plastic; deoparte. Frământați colorant alimentar galben, 1 picătură la un moment dat, în fondant rămas din a doua cutie.
Rolați fondantul Galben în pătrat de 15 inci, care are o grosime de 1/4 inci. Glisați mâinile sub fondant și cearșaf peste tort de 8 inch; netedă pe suprafață. Frământați garniturile împreună; înfășurați în plastic.
Așezați tortul de 8 inci deasupra tortului de 10 inci.
Rolați garniturile de fondant colorate separat în grosime de 1/4 inci.
Tăiați forme din fondant cu tăietori de prăjituri. Umeziți formele cu apă, apoi tamponați guma arabică pe partea umezită; apăsați formele pe prăjituri pentru a adera.