Pachete De Burgeri Umplute

Pachete De Burgeri Umplute
Reteta pachete Burger umplute pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Acest fel principal are 625 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte evaporat, ciuperci, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Încearcă Pachete Ușoare De Burger, Pachete De Curcan Umplute, și Pachete Umplute Cu Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați laptele, sarea și cimbru. Zdrobiți carnea de vită peste amestecul de lapte și amestecați bine. Formați amestecul în opt paturi subțiri. Împărțiți umplutura între patru chiftele; acoperiți cu chiftele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați într-un 13-in negreased. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 35-40 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Pentru sos, într-o tigaie mare, sotati ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu burgeri.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista