Pachet De Cartofi Și Ceapă La Grătar
Cartofi la gratar si ceapa pachet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, sare, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pachet Nou De Cartofi La Grătar, Pachet Italian De Cartofi La Grătar, și Pachet De Cartofi Cu Cârnați La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați cartofii și ceapa într-un castron mare.
Combinați coaja de lămâie și următoarele 8 Ingrediente.
Se toarnă amestecul de lămâie peste amestecul de cartofi; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați amestecul de cartofi și ceapă în punga de grătar, aranjând amestecul de cartofi într-un singur strat.
Se toarnă orice amestec de suc de lămâie rămas peste amestecul de cartofi.
Așezați punga de grătar pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400); acoperiți și grătați 15 minute. Deschideți punga și amestecați ușor. Resigilați punga și grătați încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.