P. R. P. L

P. R. P. L
P. R. Pernil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1834 calorii, 73G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați P. R. P. L, Pernil Asado, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați 1/4 cană de suc de portocale cu oțet, ulei de măsline, usturoi, piper cayenne, oregano, chimen, praf de chili ancho, piper negru și 1 linguriță de sare pentru a forma o pastă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Spălați umărul de porc și uscați carnea cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Puneți umărul, cu partea grasă în sus, pe o tăietură. Lăsând grăsimea într-o singură bucată și atașată la 1 capăt, folosiți un cuțit pentru a îndepărta stratul de grăsime de pe umăr, deschizându-l ca o carte pentru a dezvălui carnea. Apoi, folosiți cuțitul pentru a introduce găuri adânci de 1 inch în carne pe toate părțile. Frecați pasta de condimente în jurul umărului, lucrând-o în perforări. Întoarceți grăsimea înapoi în poziția inițială. Înscrieți grăsimea cu tăieturi diagonale și presărați sarea rămasă pe ambele părți ale grăsimii. Înfășurați bine umărul în folie de plastic și refrigerați-l timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Scoateți carnea de porc din frigider cu 1 oră înainte de a începe să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Turnați sucul de portocale rămas într-o tigaie de prăjire. Desfaceți carnea de porc din plastic și puneți-o în tigaie, cu partea grasă în sus. Prăjiți, neacoperit, timp de 30 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 de grade F. prăjiți timp de 3 ore și 45 de minute mai mult. Dacă sucul de portocale se usucă în timpul procesului de gătit, adăugați mai mult suc sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți când temperatura internă a cărnii de porc atinge 185 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Carnea ar trebui să se îndepărteze cu înțepătura unei furculițe și pielea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți carnea din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 20 de minute, sub un cort de folie de aluminiu, înainte de servire. Feliați carnea, aranjați-o pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista