Oțet De Sherry-Betisoare De Curcan Glazurate Cu Zahăr Brun

Oțet de Sherry-copane de curcan glazurate cu zahăr brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 103G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 976 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 80%. Rețete similare sunt Morcovi glazurați cu oțet de Sherry și melasă, Oțet de Sherry și morcovi glazurați cu melasă, și Coaste scurte glazurate și fierte cu oțet de Sherry.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți un grătar cu cărbune pentru grătar indirect sau încălziți un grătar cu gaz la foc mediu.
Ungeți copanele cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar peste cărbuni (dacă folosiți grătar cu cărbune) și grătiți până se rumenesc pe toate părțile. Mutați toiagele în partea mai rece a grătarului, așezați capacul și continuați să gătiți până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute până la 1 oră, perindând cu glazura în ultimele 20 de minute de gătit.
Scoateți de pe grătar, periați cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de servire. Dacă folosiți gaz, gătiți la foc mediu tot timpul cu capacul închis după ce s-a format o crustă.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare pe grătarele grătarului.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Adăugați oțet și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați zahărul, boiaua, roșiile și bulionul de pui și gătiți până se reduc la jumătate, iar roșiile sunt foarte moi.
Se transferă într-un blender și se amestecă până se omogenizează. Reveniți în cratiță și gătiți până se îngroașă; condimentează cu sare și piper.