Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Oxtails al Barolo cu mămăligă moale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 10.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1987 calorii, 181g de proteine, și 119g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mămăligă Moale, Mamaliga Manioc Moale, și Mămăligă Parmezană Moale.
Instrucțiuni
1
Așezați cozile de boi în apă rece și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se scurge și se răcește. Într-un cuptor olandez cu fund greu, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Puneți ceapa, morcovii și țelina în oală și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați vin, hamsie, bulion de pui, sos de roșii și rozmarin și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați oxtails în lichid, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți 1 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
6
Se servește cu mămăligă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
7
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.