Ouă și tacos maro Hash
Ouă și tacos maro Hash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 631 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de cilantro, salsa, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini Porumb Dulce Hash Ou Tigaie, Andouille Hash și ouă Tacos, și 1-2-3 Plăcintă Maro Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați maronii de hash și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 1/2 lingură de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea și salsa, reduceți focul la minim și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Bateți ușor ouăle într-un bol cu 1/2 linguriță de sare și piper după gust.
Se toarnă în tigaie cu maronii de hash și se gătește, amestecând, până când ouăle sunt aproape setate, aproximativ 2 minute. Amestecați jumătate din brânză și gătiți până când ouăle sunt doar setate, încă aproximativ 1 minut. Împărțiți între tortilla și acoperiți cu salsa de fasole, avocado, cilantro și brânza rămasă.
Fotografie de Antonis Achilleos