Ouă și roșii prăjite chinezești
Ouăle și roșiile prăjite chinezești sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 253 calorii. 141 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ketchup, roșii, vin de orez shao xing și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Creveți prăjiți cu ouă și arpagic Chinezesc, Cârnați chinezi, spanac și ouă se amestecă, și Bas cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă. Pune deoparte. Într-un bol mediu de amestecare, bateți bine ouăle cu sare și piper alb.
Încălziți 3 linguri de ulei într-un wok la foc mare până când sclipesc.
Adăugați scallions și amestecați până când uleiul este parfumat și scallions s-au înmuiat, dar nu s-au rumenit, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați ouăle și amestecați rapid, întorcând ouăle în tigaie până când totul este gătit uniform și doar fraged, aproximativ 1 minut.
Scoateți-l de pe foc chiar înainte ca ouăle să se stabilească complet.
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
Adăugați lingura rămasă de ulei în wok și încălziți până la sclipire.
Adăugați roșiile tocate în wok și amestecați până când cea mai mare parte a cărnii din roșii s-a fiert, aproximativ un minut. Reduceți căldura la minim.
Adăugați ketchup-ul și zahărul și suspensia de amidon de porumb și amestecați până când amestecul s-a îngroșat ușor, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați ouăle înapoi în wok și amestecați până când totul este amestecat.
Serviți imediat. Resturile pot fi refrigerate și încălzite în cuptorul cu microunde doar până când sunt încălzite.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.