Reteta ouă verzi și șuncă pot fi făcute în aproximativ 33 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 436 calorii. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte, tarhon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Ouă verzi și ouă devilate cu șuncă, Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice, și Ouă verzi și șuncă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți 2 ouă într-o cratiță, acoperiți cu apă și dați la fiert. Gatiti 8-10 minute. Se răcește într-un castron cu apă cu gheață. Cojiți ouăle, apoi separați albușurile și tocați-le. Puneți gălbenușurile într-un castron, apoi bateți în 2 linguri de apă caldă, lichidul de murat și muștarul. Bateți treptat uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Soiuri De Ciuperci
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați 2 linguri pătrunjel, arpagic, tarhon, albușuri, murături, 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
3
Combinați făina, restul de 6 linguri de pătrunjel și un vârf de piper într-un vas superficial. Într-un alt fel de mâncare, bateți oul rămas cu laptele. Înmuiați fiecare bucată de șuncă în făină pentru a acoperi ambele părți, apoi înmuiați în amestecul de lapte și înmuiați din nou în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Încălziți 1/8 inch de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sfârâit. Se prăjește șunca în loturi până devine aurie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Prăjiți caperele în tigaie până când sunt crocante, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Presărați fripturile de șuncă cu caperele și serviți amestecul de ouă pe lateral pentru a lingura deasupra.