Ouă umplute cu somon afumat și brânză de ierburi
Ouăle umplute cu somon afumat și brânză de ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 75 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, ouă, lox de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Umplute Cu Somon Afumat, Ouă umplute cu somon afumat și Caviar, și Covrigi de brânză cu somon afumat și cremă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, așezați ouăle într-un singur strat. Acoperiți cu apă rece la cel puțin 1 inch deasupra ouălor. Acoperiți și încălziți până la fierbere; scoateți de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute; scurgere. Treceți imediat apă rece peste ouă sau puneți-le în apă cu gheață până se răcește complet.
Cojiți ouăle; tăiați pe jumătate pe lungime. Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-un castron mic. Mash gălbenușuri cu furculiță. Se amestecă maioneza și brânza.
Rezervați 2 felii de somon pentru garnitură. Tăiați gros somonul rămas; pliați în amestec de gălbenușuri. Umpleți albușurile de ou cu amestec de gălbenușuri, îngrămădindu-l ușor. Aranjați pe vasul de servire.
Tăiați somonul rezervat transversal în benzi de 1/2 inch lățime, tundând la aproximativ 1 inch lungime. Înfășurați ușor bucăți de somon în formă de boboc de trandafir.
Așezați 1 boboc de trandafir pe fiecare ou.