Ouă picante codate cu Focaccia

Ouă picante codate cu Focaccia
Rețeta ouă picante codate cu Focaccian este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 193 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Cap la magazin și ridica ouă, scallions, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Coapte, Ouă Coddled În Cești De Ceai, și Ouă răsfățate cu ierburi fine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați piper verde și jalapeno și continuați să gătiți până când ardeii se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
5
Se ia de pe foc și se adaugă ardeii iute verzi tocați și smântâna și se amestecă până se amestecă complet. Condimentează după gust cu sare și piper și împarte între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Rupeți 2 ouă în fiecare ramekin și introduceți-le în cuptor până când ouăle sunt așezate ușor, dar albușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute. Feliați focaccia în fâșii subțiri și serviți de-a lungul ouălor laterale, garnisiți cu scallions feliate și sos extra fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
FocacciaFocaccia
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista