Ouă picante codate cu Focaccia
Rețeta ouă picante codate cu Focaccian este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 193 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Cap la magazin și ridica ouă, scallions, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Coapte, Ouă Coddled În Cești De Ceai, și Ouă răsfățate cu ierburi fine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați piper verde și jalapeno și continuați să gătiți până când ardeii se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă ardeii iute verzi tocați și smântâna și se amestecă până se amestecă complet. Condimentează după gust cu sare și piper și împarte între ramekins.
Rupeți 2 ouă în fiecare ramekin și introduceți-le în cuptor până când ouăle sunt așezate ușor, dar albușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute. Feliați focaccia în fâșii subțiri și serviți de-a lungul ouălor laterale, garnisiți cu scallions feliate și sos extra fierbinte.